Nästan 20 personer samlades för att höra Snuttan Sundell berätta vidare om framtidens sjömat. Om situationen för fisket idag. Om nya spännande råvaror från havet såsom sjöpung, sjögurka, alger mm. Om olika odlingstekniker och utmaningarna med att odla på ett hållbart sätt.
Det hela avslutades med att vi fick avnjuta en provsmakningstallrik med nya tiders sjömat.På tallriken fanns bland annat algfröknäcke, kräm av sjöpungpasta samt algchips med och utan smak av räkfond.
Enligt önskemål från föreläsaren har arvodet satts in på Radiohjälpens konto till stöd för Ukraina.
[TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images=”5115,5116,5117,5119,5120,5121,5122,5123,5124″ content_title=”Ett bildgalleri från händelsen ovan” title_wrapper=”h2″ data_grid_preloader=”15″ fullwidth=”true” filters_showall=”Visa Alla” filters_available=”Tillgängliga Grupper” filters_selected=”Filtrerade Grupper” filters_nogroups=”Inga Grupper” lightbox_title=”alt” lightbox_effect=”simpleFade”][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery]