Tisdagen den 19 november samlades närmare 50 personer i PGN för att höra Kristina ”Snuttan” Sundell berätta om vägen mot hållbart vattenbruk av nya, spännande marina råvaror för produktion av näringsriktig mat.
Utmaningen att klara matförsörjningen för en växande världsbefolkning kräver att vi i större utsträckning börjar utnyttja vattenmassorna för produktion av ’sjömat’. Snuttan berättade på ett engagerat och intressant sätt om såväl nya råvaror (sjögurka, alger bl.a.), som nya metoder för att göra marint vattenbruk både effektivt och hållbart.
[TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images=”3018,3019,3020,3021,3022,3023,3024,3025,3026″ content_title=”Ett bildgalleri från händelsen ovan” title_wrapper=”h2″ data_grid_preloader=”15″ fullwidth=”true” filters_showall=”Visa Alla” filters_available=”Tillgängliga Grupper” filters_selected=”Filtrerade Grupper” filters_nogroups=”Inga Grupper” lightbox_title=”alt” lightbox_effect=”simpleFade”][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery]