Framtidens mat är blå

I by Janne Sundell

När

tor 3 mars 2022    
13:30 - 14:30

Ev. kostnad för bokning

Bokningen är stängd

Aktivitetstyp

Arrangör

Snuttan Sundell pratar vidare om sjömat och bjuder på smakprov.

Anmälan om deltagande görs på hemsidan www.azsg.se senast den 24 februari. Max 50 personer.
Lokal meddelas senare.

Välkomna!


Anmälan senast 24 februari – max 50 platser (först till kvarn …)

Anmäl dig här

Bokningen är stängd för denna aktivitet. Kontakta arrangören (se ovan) om du har frågor eller önskemål.

18 st är hittills anmälda, varav nedanstående medlemmar i AZSG:

  • Britta Halldin-Petersson
  • Barbro Boberg
  • Eva Jensen
  • Ingrid Ellqvist
  • Kajs-Marie Schützer
  • Elisabet Hemlin
  • Ann-Marie Bergholm
  • Gunilla Broberg
  • Eva Ersdal
  • Birgitta Andersson
  • Janne Sundell
  • Ing-Britt Joelson
  • Svante Joelson
  • Ingrid Rasmuson
  • Annika Attesjö
  • Stina Rejvik
  • Gunilla Strandell
  • Boel Rynell